Trening Program:

ZLATNI
PREMIUM

OSOBNI TRENER

Glavni trener,

Matija Kvasina

Nismo svi isti. Svatko je jedinstven – kako psihički, tako i fizički. Zato i trening, da bi odgovarao osobi koja trenira, mora biti jedinstven. Program se kreira da bi najbolje iskoristio vaše vrijeme koje ste odvojili za trening. Neovisno imate li na raspolaganju 5 ili 35 sati tjedno, svaka minuta se bi se trebala efikasno iskoristi, kako biste ostvarili željene ciljeve. Pažljivo promatramo vašu reakciju na trening-podražaj te se sukladno tome provode primjerene izmjene i dopune. Program je samo dio naše slagalice koju vašeg dnevnog rasporeda, kako bi se napravio savršeni balans između vremena provedenog na treningu i izvan njega.

Paralelno s tim, na dnevnoj se bazi radi na ostalim elementima koji igraju ključnu ulogu na tom putu – poput prehrane, mjera oporavka, motivacije, tehničkih i taktičkih savjetovanja.

Zlatni 1 slika

ZLATNI TRENING PLAN

Programi za sve vas kojima je trening način života. Izabrali ste put na kojem vas vodi mentalitet trenera olimpijca, gdje ćemo skupa uz moto brže, više i jače pomaknuti vlastite granice za koje smo mislili da su nemoguće. Ovi će programi dotjerati vaš prijašnji rad te ga, uz pomoć najsuvremenijih metoda treninga i mjera oporavka dovesti do željenih rezultata.

 

Minimalni tehnički uvjeti

 • Uređaj za mjerenje frekvencije rada srca
 • Pametni uređaj (Garmin, Suunto, Polar itd.)
 • Training Peaks aplikacija i otvoren račun
Zlatni slika 2

Odaberite svoj cilj i ostvarite ga!

Cilj vidimo treba samo prijeći crtu. Znamo što želimo, spremni smo na red, rad, disciplinu i odricanje. Sve od navedenog je potrebno da bi prešli ciljnu crtu koju ste si zadali. Ništa se ne dešava preko noći pa će tako i biti svega od uspona, padova, dobrih ih loših trenutaka što je sve sastavni dio ovako ozbiljne pripreme ka ostvarenju cilja. Na tom putu niste sami trener je uz vas 0-24h te pazi na sve elemente od treninga, oporavka, prehrane, tehničke i taktičke pripreme, motivacije i podrške od početka do kraja.
“Cycling isn’t a game, it’s a sport. Tough, hard and unpitying, and it requires great sacrifices. One plays football, or tennis, or hockey. One doesn’t play at cycling” – Jean de Gribaldy

S-trening programi zlatni 1200

Kalendar treninga u Training peaksu

Ovdje ćete pronaći svoj program izabran prema željama i mogućnostima. Pratimo ga, analiziramo, te prema potrebi svakodnevno nadopunjujemo, sa svrhom postizanja savršenog omjera između stresa treninga koje vaše tijelo može trenutno podnijeti i vremena potrebnog za oporavak prije ulaska u sljedeći dan. Pa tako dan po dan, trening po trening, sigurno se približavamo cilju.

Savjeti zlatni

Savjeti uz plan treninga

Ovdje možete vidjeti jedan od primjera treninga koji je detaljno objašnjen. Unutar svakog treninga pronaći ćete brojne savjete, kao i upute za njegovo pravilno izvođenje. Nakon treninga, tu je i polje u kojem ćete sami sebe ocijeniti i ostaviti komentar koji se odnosi na vaš osjećaj, što će dodatno obogatiti brojčani dio treninga. Jer koliko god mi dobro mjerili i radili, trebamo slušati svoje tijelo, a na ovaj način treneru dajete priliku da vas upozna.

Zlatni slika 3

PAKET UKLJUČUJE:

 • analizu prijašnjih treninga
 • mjesečni program treninga prilagođen životnom rasporedu i slobodnom vremenu, preciznije definiran na tjednoj bazi
 • neograničene modifikacije programa unutar Training peaksa
 • povratnu informaciju o svakom treningu unutar aplikacije
 • pomoć pri slaganju plana i programa prehrane
 • telefonski kontakt – 7 x tjedno na raspolaganju za pomoć i savjetovanje vezano za biciklističke teme
 • zajednički individualni trening prema dogovoru
 • spiroergometrijsko testiranje u poliklinici Kaliper

Cijena: 1.600 kn / 220 EUR mjesečno