Trening Program:

SREBRNI – KOM

OSOBNI TRENER

Glavni trener,

Matija Kvasina

Nismo svi isti. Svatko je jedinstven – kako psihički, tako i fizički. Zato i trening, da bi odgovarao osobi koja trenira, mora biti jedinstven. Program se kreira da bi najbolje iskoristio vaše vrijeme koje ste odvojili za trening. Neovisno imate li na raspolaganju 5 ili 35 sati tjedno, svaka minuta se bi se trebala efikasno iskoristi, kako biste ostvarili željene ciljeve. Pažljivo promatramo vašu reakciju na trening-podražaj te se sukladno tome provode primjerene izmjene i dopune. Program je samo dio naše slagalice koju vašeg dnevnog rasporeda, kako bi se napravio savršeni balans između vremena provedenog na treningu i izvan njega.

Paralelno s tim, na dnevnoj se bazi radi na ostalim elementima koji igraju ključnu ulogu na tom putu – poput prehrane, mjera oporavka, motivacije, tehničkih i taktičkih savjetovanja.

Srebrni 1 slika

SREBRNI TRENING PLAN

Programi treninga koji zahtijevaju veću želju za konkretnim napretkom, neovisno o biološkoj dobi. Bilo da se radi o povratku u formu i smanjenju tjelesne mase, postavljanju novih Pr-ova, rušenju komova ili pripremi za natjecateljsku sezonu. Trening nije robija, već užitak koji se savršeno može uklopiti u svakodnevni ritam života.

 

Minimalni tehnički uvjeti

  • Uređaj za mjerenje frekvencije rada srca
  • Pametni uređaj (Garmin, Suunto, Polar itd.)
  • Training Peaks aplikacija i otvoren račun
Srebrni-2.-slika-600x400

Odaberite svoj cilj i ostvarite ga!

Tako je! Znamo što želimo i kuda idemo, a sad još samo treba pronaći idealnu putanju. Kao dobar primjer za to nam može poslužiti kronometar. Uz maksimalnu snagu, brzinu i želju da što prije dođemo do cilja, trebamo brinuti o idealnoj putanji, jer svaki dodatni centimetar koji napravimo, koštat će nas najboljeg vremena na cilju. Dobra usporedba za pristupiti treningu, gdje želimo iskoristiti svaku minutu – kako za trening, tako i za oporavak. Pravilo „više je bolje“ neće dati željene rezultate kao prilikom kvalitetnog i pametnog treninga.
„Train smart not hard.“

S-trening-programi-srebrni-1200

Kalendar treninga u Training peaksu

Ovdje ćete pronaći svoj program izabran prema željama i mogućnostima. Pratimo ga, analiziramo, te prema potrebi svakodnevno nadopunjujemo, sa svrhom postizanja savršenog omjera između stresa treninga koje vaše tijelo može trenutno podnijeti i vremena potrebnog za oporavak prije ulaska u sljedeći dan. Pa tako dan po dan, trening po trening, sigurno se približavamo cilju.

Savjeti srebrni

Savjeti uz plan treninga

Ovdje možete vidjeti jedan od primjera treninga koji je detaljno objašnjen. Unutar svakog treninga pronaći ćete brojne savjete, kao i upute za njegovo pravilno izvođenje. Nakon treninga, tu je i polje u kojem ćete sami sebe ocijeniti i ostaviti komentar koji se odnosi na vaš osjećaj, što će dodatno obogatiti brojčani dio treninga. Jer koliko god mi dobro mjerili i radili, trebamo slušati svoje tijelo, a na ovaj način treneru dajete priliku da vas upozna.

Srebrni slika 4

PAKET UKLJUČUJE:

  • analizu prijašnjih treninga
  • mjesečni program treninga prilagođen životnom rasporedu i slobodnom vremenu, preciznije definiran na tjednoj bazi
  • tri puta tjedno modifikaciju programa unutar Training peaksa
  • povratnu informaciju o svakom treningu unutar aplikacije
  • pomoć pri slaganju plana i programa prehrane
  • telefonski kontakt – 2x tjedno na raspolaganju za pomoć i savjetovanje vezano za biciklističke teme.

Cijena: 1000 kn / 135 EUR mjesečno