Road Bike & Boat Training Camp Kvarner Bay 2022

Glavni trener,

Matija Kvasina

Vrijeme je za izlazak iz hibernacije! Prepustite se strasti cestovnog biciklizma na našem trening kampu po prekrasnom Kvarnerskom zaljevu. Po danu gazite po pedalama i pod stručnim vodstvom poboljšajte svoju kondiciju i biciklističku tehniku. Nakon vožnje vrijeme je za ukrcaj na brod i plovidbu do sljedećeg otoka, gdje možete provesti večer istražujući idilične lučke gradove. Odmor na cestovnom biciklu kao nijedan drugi!
Trening kamp slilka 4

Odmor i trening – idu li ruku pod ruku?

Naš je odgovor odlučan da: na našem kampu namijenjenom za cestovne bicikliste po Kvarnerskom zaljevu! Ako ste ljubitelj cestovnih bicikala, ovaj je odmor savršena prilika da nakon duge zimske stanke biciklirate u skladu s vremenom za novu sezonu. Također ćete imati priliku poboljšati svoju biciklističku tehniku pod stručnim vodstvom. Najbolje od svega, usput ćete otkriti lijepu hrvatsku regiju, zajedno s istomišljenicima.

Trening kamp slika 3
Tijekom tjedna udobnu motornu jahtu moći ćete nazvati svojim domom. Uživajte u nevjerojatnim, novim krajolicima svaki dan bez brige oko preseljenja u novi smještaj, neprestanog prepakiranja ili gnjavaže oko prijevoza prtljage. Tjedni život na brodu omogućuje vam da se tijekom dana usredotočite samo na trening. Ne postoji ništa poput gorućih bedara, brzog tempa i adrenalina koji dobivate vožnjom biciklom po brdima Kvarnerskog zaljeva. Budite spremni uhvatiti se u koštac s povećanjem visine i veselite se strmim usponima uz nagradu za brze spuštanja!
Trening kamp slika 4
Naporni trening omogućuje vam istinsko uživanje u opuštanju nakon ciklusa. Odmorite se i opustite na sunčalištu ili dopustite da vam vjetar puše kroz kosu dok brod plovi do sljedećeg otoka. Napunite se za trening sljedećeg dana uživajući u pogledu na zalazak sunca iz šarmantnog gradskog bara u luci.
Što čekaš? Izađite iz hibernacije! Ukrcajte se na brod, ponesite cestovni bicikl i počnite pedalirati!