Matija Kvasina

Matija Kvasina

Glavni trener,

Matija Kvasina

Bivši profesionalni biciklist, hrvatski reprezentativac i olimpijac, rođen je u Novoj Gradišci 1981. godine. Nakon duge sportske karijere koju prate brojni rezultati (od kojih izdvajamo: pobjednik Tour of Croatia 2016, Tour of Serbia, Rhone Alps Isere tour, višestruki prvak Hrvatske na kronometar i mnoge druge vrhunske rezultate), Matija se uputio u trenerske vode.

„Biciklizam je Matija kao što je Matija biciklizam“, jer to je bio prvi i jedini sport kojim se bavio od djetinjstva. Već u prilog ide to što se priča da je bicikl naučio voziti s nepune tri godine. Za vrijeme trajanja karijere, bio je potpuno predan sportu, a sada je u potpunosti predan treniranju drugih te širenju skupljenog znanja i iskustva iz bogate biciklističke karijere. Osim biciklizma, veselje mu predstavljaju sve outdoor aktivnosti, kao i boravci u prirodi.

Trener slika 2

Treningom do zdravlja

Nakon sportske karijere element treninga i boravka na otvorenome ostaje neizostavni dio svakog dana.

To je onaj sportski duh i mentalitet koji stvara zdrave navike o kretanju i očuvanje kvalitete života.

Pokret je život a bicikl je bio i ostao prva ljubav za taj oblik kretanja koji je nezamjenjiv.

Kako dan traje samo 24h gleda se svaki dan provesti 1-3h na biciklu bilo da se radi o cesti, gravelu ili mtb-u, bilo kuda s biciklom svuda.

Matija K3

Edukacija

Svaki dan nova lekcija i novi izazov. Rast trenera je period koji traje te se uči u svakom mogućem pogledu na putu osobnog i trenerskog razvoja.

Tako svaka suradnja postaje obostrano prenošenje znanja i iskustva.

Naravno tu je još konstantna potreba za znanjem i unapređenjem na mnogim poljima gdje se gledati utvrditi znanje te naučiti nove metode jer nauka o sportu raste stoga treba gledati nadograđivati gdje god se ukaže prilika.