Trening Program:

BRONČANI
PERSONAL BEST

OSOBNI TRENER

Glavni trener,

Matija Kvasina

Nismo svi isti. Svatko je jedinstven – kako psihički, tako i fizički. Zato i trening, da bi odgovarao osobi koja trenira, mora biti jedinstven. Program se kreira da bi najbolje iskoristio vaše vrijeme koje ste odvojili za trening. Neovisno imate li na raspolaganju 5 ili 35 sati tjedno, svaka minuta se bi se trebala efikasno iskoristi, kako biste ostvarili željene ciljeve. Pažljivo promatramo vašu reakciju na trening-podražaj te se sukladno tome provode primjerene izmjene i dopune. Program je samo dio naše slagalice koju vašeg dnevnog rasporeda, kako bi se napravio savršeni balans između vremena provedenog na treningu i izvan njega.

Paralelno s tim, na dnevnoj se bazi radi na ostalim elementima koji igraju ključnu ulogu na tom putu – poput prehrane, mjera oporavka, motivacije, tehničkih i taktičkih savjetovanja.

Brončani slika 1

BRONČANI TRENING PLAN

Ovaj paket namijenjen je onima koji su tek ušli u svijet biciklizma te se ciljevi treninga više orijentiraju na očuvanje i unapređenje zdravstvenog statusa.
Treninzi nisu kreirani tako da gaze i uništavaju, već da kroz sustavno kreiran rad koji pratim na dnevnoj bazi, postepeno izgrađuju i vode prema cilju.
 

Minimalni tehnički uvjeti

  • Uređaj za mjerenje frekvencije rada srca
  • Pametni uređaj (Garmin, Suunto, Polar itd.)
  • Training Peaks aplikacija i otvoren račun
Brončani slika 2

Odaberite svoj cilj i ostvarite ga!

Ok! Odlučili smo trenirati. Sad gledamo da uz očuvanje zdravlja naš cilj može biti povećavanje izdržljivosti koje će nam omogućiti više užitka u grupnim vožnjama svladavanju više kilometara u obliku troznamenkastih varijanti, smanjenje tjelesne mase što će nam donijeti i brža vremena pri osvajanju raznih uspona te sveukupni bolji osjećaj koji proizlazi iz kontinuiteta treniranja.
“Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride” – Eddy Merckx

S-trening programi broncani 1200

Kalendar treninga u Training peaksu

Ovdje ćete pronaći svoj program izabran prema željama i mogućnostima. Pratimo ga, analiziramo, te prema potrebi svakodnevno nadopunjujemo, sa svrhom postizanja savršenog omjera između stresa treninga koje vaše tijelo može trenutno podnijeti i vremena potrebnog za oporavak prije ulaska u sljedeći dan. Pa tako dan po dan, trening po trening, sigurno se približavamo cilju.

Savjeti brončani

Savjeti uz plan treninga

Ovdje možete vidjeti jedan od primjera treninga koji je detaljno objašnjen. Unutar svakog treninga pronaći ćete brojne savjete, kao i upute za njegovo pravilno izvođenje. Nakon treninga, tu je i polje u kojem ćete sami sebe ocijeniti i ostaviti komentar koji se odnosi na vaš osjećaj, što će dodatno obogatiti brojčani dio treninga. Jer koliko god mi dobro mjerili i radili, trebamo slušati svoje tijelo, a na ovaj način treneru dajete priliku da vas upozna.

Brončani slika 4

PAKET UKLJUČUJE:

  • analizu prijašnjih treninga
  • mjesečni program treninga prilagođen životnom rasporedu i slobodnom vremenu
  • jednom tjedno modifikaciju programa unutar Training peaksa
  • povratnu informaciju o svakom treningu unutar aplikacije
  • telefonski kontakt – 1x tjedno na raspolaganju za pomoć i savjetovanje vezano za biciklističke teme; trening, tehniku, taktiku.

Cijena: 800 kn / 110 EUR mjesečno